Ga naar de inhoud

Sonja

sonja met beagle hond

De zorg voor de honden in De WoefHoef is er altijd, van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat, dag in dag uit. En ook al vervul ik die zorg met liefde en passie, het is wel veel voor één persoon om vol te houden. Je wilt tenslotte ook wel eens een dag vrij of tijd voor jezelf.

Daarom zijn we heel blij dat Sonja Kruijdenberg ons komt helpen. Sonja werkt hier alweer sinds maart op dinsdagmorgen en na de zomervakantie om de week op zaterdag. Wat een heerlijk gevoel dat ik mijn “kindjes” achter kan laten bij iemand die precies hetzelfde denkt als ik en heel goed aanvoelt wat te doen.

Sonja heeft al heel veel ervaring met honden en heeft cursussen met verschillende hondenrassen gedaan. Ze heeft voor een stichting honden uit het buitenland gefosterd en een veilig mandje geboden. Zelf heeft ze een beagle. In 2021 is ze begonnen aan de Engelse HBO-opleiding ‘The behaviour Bible aan The School of Canine Science.